Οδηγίες χρήσης Prostaline

Οδηγίες χρήσης για δισκία προσταλίνης

πώς να χρησιμοποιήσετε το Prostaline

Η προστατίνη είναι ένα φάρμακο για προστατίτιδα που ανακουφίζει τον πόνο και σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην κανονική ζωή. Για να έχετε θετικό αποτέλεσμα κατά τη λήψη του φαρμάκου, πρέπει να τηρείτε τους κανόνες εισαγωγής που καθορίζονται στις οδηγίες χρήσης.

Προϋποθέσεις για αποτελεσματική χρήση ναρκωτικών:

  • Σταματήστε το κάπνισμα. Επιπλέον, συνιστάται να περιοριστεί η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.
  • ρυθμίσεις μενού. Τα αλμυρά και καπνιστά τρόφιμα, τα μπαχαρικά, τα λιπαρά και τα γλυκά τρόφιμα πρέπει να απομακρύνονται από την καθημερινή διατροφή. Αξίζει επίσης να αποφύγετε τα κόκκινα γλυκά και τα λαχανικά. Πρέπει να προσθέσετε ψάρια, κρέας και σούπες στο μενού.
  • Αποφύγετε τη ζάχαρη και το μέλι. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αντικαταστήσετε δημοφιλή προϊόντα με marshmallows ή μαρμελάδα.
  • μείωση του στρες. Συνιστάται να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μην υπερβάλλετε.
  • Απόρριψη οικείων σχέσεων. Η σεξουαλική επαφή πρέπει να περιορίζεται έως ότου περάσουν τα συμπτώματα του πόνου.

Η έγκαιρη λήψη του φαρμάκου και η ανάπτυξη νέων συνηθειών, καθώς και η εισαγωγή ενός νέου μενού θα συμβάλει στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Πώς να χρησιμοποιήσετε το φάρμακοΟι κάψουλες του Prostalin πρέπει να λαμβάνονται από το στόμα με άφθονο νερό. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε το κέλυφος και να φάτε τη σκόνη κάψουλας προστατίτιδας. Η δοσολογία του φαρμάκου είναι 1 κάψουλα την ημέρα μετά τα γεύματα.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα εμφανιστούν μία εβδομάδα μετά την έναρξη του μαθήματος. Για πλήρη ανάρρωση, πρέπει να πίνετε 30-40 δισκία - 2 συσκευασίες προσταλίνης. Μετά τη θεραπεία, δεν πρέπει να επιστρέψετε στον προηγούμενο ρυθμό και τον τρόπο ζωής. Η αποφυγή αλκοόλ και πρόχειρου φαγητού θα μειώσει τον κίνδυνο επανεμφάνισης της νόσου.

Ενδείξεις για θεραπεία - προστατίτιδα σε οποιοδήποτε στάδιο. Το εργαλείο δεν συνιστάται για ασθενείς με αλλεργίες στα συστατικά της σύνθεσης. Αυτές είναι οι μόνες αντενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου. Το συμπλήρωμα διατροφής δεν έχει παρενέργειες. Μπορείτε να αγοράσετε Prostaline εάν ζείτε στην Κύπρο στον ιστότοπο της εταιρείας.